Моята чанта!

Моята чанта!

12 октомври 2019

Определено държа да ми хареса от пръв поглед, започнеш ли да се колебаеш и да изникват мисли като „да, става“, „не е лоша“ или „макар и да не е това, което исках, това за сега е най-доброто“, значи првиш компромис със себе си и своят стил. Разбира се и аз съм си купува чанти, дрехи или нещо необходимо с компромис и то защото ми е било наистина необходимо в този момент. За това се научих да си купувам нещата, които ме грабват (независимо дали са за друг сезон) на момента, а не да чакам момента, в който ще са ми крайно необходими и може би тогава няма да има какво да ме „грабне“.

Да ми е удобна също е важно. През годините съм си купувала чанти, които ме „грабват“, но в последствие се оказват твърде малки за всички мои вещи или неодобни за носене. А след като родих разбрах, че най-удобната чанта (поне за мен) е тази, която ти осигурява свобода на ръцете и побира всичко необходимо без да е прекалено голяма. Това за мен са малките ранички и чантите, които мога да нося по диагонал през рамо.

Обичам дизайнерски, нестандартни, отличаващи се чанти, за това създадох тези, за мен „ежедневни бижута“, които винаги съм искала да създам и нося.


Игрите и забавленията са най-голямото удоволствие за децата, но прибирането на играчки след приключване на игрите е най-скучната дейност за тях. За това измислихме начин да ги научим да си прибират играчките бързо и с желание.

прочети още

6 бр. маски и всичкото това за 1 лв. + малко ръчен труд у дома

прочети още

Мал от Наследниците и Опасният Хенри са едни от най-завладяващите тийнейджърски сериали на Дисни.

прочети още

Нови детски костюми на любими герои!

прочети още

Играта е най-силното оръжие в обучението на децата от 3 до 5 години Ако изглежда, че всеки път, когато се обърнете, детето ви е научило ново умение, няма да сбъркате. Предучилищните години са период на изключително бързо развитие на мозъка, подхранван от два едновременни процеса: синаптогенеза и миелинизация. Синаптогенезата свързва невроните заедно в сложни мрежи чрез създаването на нови синапси в мозъка. Междувременно миелинизацията обтяга нервите в мастно, защитно покритие, което позволява по-бързо предаване на мозъчни сигнали. Разработената, все по-ефективна мрежа, която дава резултат, позволява бърза комуникация между различни райони на мозъка и оставя детето ви в готовност да научи всичко - от нова дума до нова песен, до нова концепция за това как работи Вселената. Ето някои от начините, по които може да видите развитието на мозъка в детето ви:

прочети още