Най-търсени костюми на герои през 2019

Най-търсени костюми на герои през 2019

9 януари 2020

Наследниците е фентъзи-мюзикъл, в който доброто и злото се борят. Кралство Аурадон дава шанс на децата (Мал, Иви, Карлос и Джей) на най-омразните злодеи от Островът на изгубените да се представят в по-добра светлина. Сериалът е интересен с разнообразните си сюжети и обрати във всеки епизод. Любимката на повечето деца е Мал, дъщерята на Злодеида. Любимият костюм на Мал, който сме разработили изцяло ние, може да видите тук. А костюмът на Иви тук. И двата костюма бяха предизвикателство за нашият екип, от намирането на подходящ плат до стилизирането на моделът и кройката. Но прекрасните отзиви, които получихме ни накараха да изпитаме голямо удовлетворение от крайният резултат.

 

Опасният Хенри (или Хенри Харт) е избран за основен помощник на супергерой. Разбира се, тази супергеройска нова самоличност трябва да остане в тайна. Така живота на хлапето Хенри бива раздвоен между ежедневните му училищни занимания и дългът да помага в беда на супергероят. Сериалът е изпълнен с различни комични ситуации, които грабват вниманието на тийнейджърите от 8 до 12 годишна възраст. Костюмът на опасното хлапе Хенри може да поръчате тук. Разработването на този модел костюм отне доста време, но направихме много деца щастливи преобразявайки се в своят любим герой.


Игрите и забавленията са най-голямото удоволствие за децата, но прибирането на играчки след приключване на игрите е най-скучната дейност за тях. За това измислихме начин да ги научим да си прибират играчките бързо и с желание.

прочети още

6 бр. маски и всичкото това за 1 лв. + малко ръчен труд у дома

прочети още

Когато трябва да си купя нова чанта, обикновено си задавам въпросите: Каква трябва да бъде моята чанта? Красива или удобна? Или по-класическа и практична?

прочети още

Нови детски костюми на любими герои!

прочети още

Играта е най-силното оръжие в обучението на децата от 3 до 5 години Ако изглежда, че всеки път, когато се обърнете, детето ви е научило ново умение, няма да сбъркате. Предучилищните години са период на изключително бързо развитие на мозъка, подхранван от два едновременни процеса: синаптогенеза и миелинизация. Синаптогенезата свързва невроните заедно в сложни мрежи чрез създаването на нови синапси в мозъка. Междувременно миелинизацията обтяга нервите в мастно, защитно покритие, което позволява по-бързо предаване на мозъчни сигнали. Разработената, все по-ефективна мрежа, която дава резултат, позволява бърза комуникация между различни райони на мозъка и оставя детето ви в готовност да научи всичко - от нова дума до нова песен, до нова концепция за това как работи Вселената. Ето някои от начините, по които може да видите развитието на мозъка в детето ви:

прочети още