Риболов

Играта Риболов е изключително забавна и подходяща за широка възрастова граница от 3 до 9 години. Риболовът е подходящ за отборна игра. Представлява езеро с "вода"- мрежа, която подтиква децата да мислят през коя дупка на мрежата трябва да пуснат въдицата, за да извадят рибката най-лесно и бързо. Въдиците са 2 броя в различен цвят с магнит накрая. Рибките са 14 броя в различни цветове с халка при устата, която трябва да се хване с магнитната въдица.

Варианти на играта:

За по-малките: децата се разделят на 2 отбора. Редувайки се всяко дете трябва да извади по една риба възможно най-бързо, след което предава въдицата на следващото дете от своят отбор. Който отбор събере най-много риби печели.

За по-големите: децата се разделят на два отбора. Аниматорите задават различни точки за различните цветове рибки, например 10 точки за червена, 5 точки за жълта, 2 точки за синя и т.н. Пак редувайки децата, всеки отбор трябва да стреми да хване колкото може повече риби с повече точки. Накрая на играта точките се смятат според хванатите рибки.

За малки и за големи: след като децата се разделят на два отбора, аниматорът им задава кой цвят рибки трябва да хванат първата двойка състезатели (например първо всеки трябва да хване по една червена рибка, за да предаде въдицата на следващият съотборник), след това втората двойка състезатели трябва да хванат синя и т.н.

Разбира се, аниматорите могат да измислят и други варианти на играта според възрастта на децата :)

64,00 лв.
Базова цена:64,00 лв.
Подобни продукти