Често задавани въпроси (FAQ)
?
По какъв начин мога да направя поръчка?
  • Може да поръчате продуктите ни като се регистрирате и посочите актуална информация за доставка и връзка с Вас.
  • Бърза поръчка на тел. 0894 05 88 03
?
Какви са начините на плащане?

Може да заплатите поръчаните стоки с наложен платеж при доставка от куриерска фирма Еконт или с превод по банков път. В случай на банков превод моля свържете първо на тел: 0894058803

?
Мога ли да върна или заменя закупена стока?

Можете да върнете или замените закупена стока в 14 дневен срок, ако изделията не са ползвани, носени, прани и гладени и са в цялостен и добър търговски вид без петна и следи от парфюм, грим и хранителни продукти и напитки. Доставката при връщане/замяна на стока е за сметка на клиента. Възстановяването на сумата се осъществява само по банков път, като клиентат трябва да посочи актуален IBAN, на който да се преведе сумата в срок от 5 работни дни след  получаване на върнатата стока. 

Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 14 календарни дни от получаването й като уведоми ТЪРГОВЕЦА на телефон 0894058803, по имейл: sewdio@mail.bg. В случай на открита вина на ТЪРГОВЕЦА при несъответстваща стока рекламация се приема до 48 часа от получаване на поръчката. Тогава куриерските услуги за връщане и замяна на стоката са за сметка на ТЪРГОВЕЦА.

За детайлна информация при връщане, замяна или рекламация на стока може да прочетете тук.

?
Каква е цената на доставка и с коя куриерска фирма работите?

Цената на доставка за цялата страна е фиксирана 3 лв. При поръчка над 200 лв доставката е безплатна!

Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт до техен офис или до адрес на клиента.

?
В какъв срок ще получа поръчката?

Срока за опаковане и изпращане на поръчаната стока е от 1 до 5 работни дни, а доставката до офис на Еконт или адрес е на следващият работен ден от изпращането. При направена поръчка наш сътрудник се свързва с Вас за потвърждение и даване на информация за деня, в който стоката ще пристигне при Вас.

Ние се стараем да изпращаме поръчките още на следващият работен ден след потвърждение на поръчката, за да може да получите избраните от Вас продукти възможно най-бързо! В случай на висока натовареност, обикновенно около празници, доставката може да се осъществи до 6 работни дни.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас