Политика за поверителност

СЮДИО ЕООД с адрес на управление гр. София, ул. Крум Попов 69, ЕИК 204260008 с цел да предостви най-доброто обслужване на клиентите си, обработва и съхранява събраните лични данни според приложимото законодателство и изричното съгласие на клиентите/ потребителите на електронният магазин www.sewdio.com. Личните данни, които ни предоставяте използваме, за да обработим и изпратим Вашата поръчка на посоченият от Вас адрес за доставка и за да създадете профил за пазаруване. Данните Ви се съхраняват отговорно и според българското законодателство до момента в който профилът Ви е активен или до момента на приключване на поръчката.

Данните, които събираме за тази цел са:

Име, Имейл, Телефон, Държава, Град, Пощенски код, Адрес за доставка

Всички събрани лични данни се използват само за обработване от администратора и изпращане на информационен бюлетин след изрично Ваше съгласие, като не се предоставят на трети страни, освен с изричното Ви съгласие във връзка с използване на куриерска фирма ЕКОНТ за доставка на Вашата поръчка.

Всеки клиент/ потребител може да се откаже от своя профил и да изсиска заличаване на личните  си данни, както и да отправя жалби и молби на имейл: sewdio@mail.bg